Nicolae Robu vrea să urgenteze lucrările la Centura Sud a Timişoarei

Primarul Timişoarei a declarat că face toate demersurile necesare pentru a urgenta finalizarea lucrărilor la Centura Sud a Timişoarei. Termenul de execuţie este de 24 de luni de la data predării amplasamentului şi emiterea ordinului de începere a lucrărilor, însă edilul spune că vrea cu tot dinadinsul să grăbească lucrurile.

În acest sens, Robu a discutat cu reprezentanţii firmei care lucrează la Centura de Sud şi cu cei implicaţi în diverse lucrări care au loc în zona de intervenţie, pentru realizarea centurii, respectiv cu Aquatim şi cu direcţia de specialitate din Primărie. Nu au lipsit de la dezbateri directorii de patrimoniu şi directorul Direcţiei de Mediu.

„Împreună am inventariat problemele la care trebuie să cooperăm toate aceste structuri, astfel încât să asigurăm condiţii cât mai bune de lucru pentru a se finaliza cât mai repede lucrările, să avanseze cu spor cât mai mare, pentru că obiectivul Centura Sud este extrem de important pentru oraşul nostru. Este un obiectiv pentru care am luptat mult şi ne bucurăm că acum se lucrează efectiv şi ceea ce îmi doresc este să finalizăm această centură înainte de termen. Am purtat discuţii în acest sens, vizavi de accelerarea lucrărilor şi cu doamna director general a Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi cu domnul ministru al transporturilor”, a precizat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.