De ce ar merita Silviu Hurduzeu încă un mandat la şefia Consiliului Judeţean Caraş-Severin?

Deși e greu de anticipat cine va cârmui cea mai importantă instituție din Caraș-Severin pentru următorii patru ani, fiecare partid politic aruncându-i în luptă pe candidații cu cea mai mare priză la electorat, unul dintre primarii social-democrați cărășeni consideră totuşi că mandatul actualului președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, ar trebui să aibă continuitate și asta pentru că, într-un singur mandat, nu se pot face minuni.

Nemaifiind un începător în administrația publică, așa cum se întâmpla în 2016, primarul orașului Moldova Nouă înțelege perfect situația în care se află președintele Consiliul Județean Caraș-Severin, omul căruia, spune edilul, i se cere să șteargă cu buretele derapajele fostelor conduceri, soluționând astfel toate problemele județului. Mai mult decât atât, Adrian Torma spune că acest lucru nu este imposibil dacă toți factorii implicați ar fi orientați înspre același scop.

„Silviu Hurduzeu a arătat că, dacă are sustinerea consilierilor județeni și susținerea, prin buget, de la guvern, poate să facă lucruri bune pentru Caraș-Severin. Să nu uităm că eu empatizez cu ceea ce i se-ntâmplă domnului Silviu Hurduzeu pentru că eu am moștenit un oraș cu multe probleme și știu că între voința/dorința noastră și capacitatea reală de a realiza e o diferență destul de mare care nu ține neapărat de noi. Ține de context, de buget, de aparatul de specialitate, ține de legislație și aici cred că îl înțeleg pe domnul Hurduzeu destul de bine.”, a ținut să puncteze edilul-șef al orașului din Clisura Dunării.

Întrucât soluțiile nu pot veni pocnind din degete, șeful administrației publice locale de la malul Dunării rămâne consecvent ideii potrivit căreia planurile mărețe au nevoie de un deadline extins pentru a cunoaște materializarea, motiv pentru care și Silviu Hurduzeu merită încă o șansă la șefia instituției pe care actualmente o conduce:

„Cred că nu poate nimeni realiza mari obiective în patru ani, mai ales într-un județ cum este Caraș-Severin și domnul Hurduzeu ar trebui să mai fie validat pentru încă un mandat la șefia Consiliului Județean”.