Noi percheziţii la Moldova Nouă!

explo 1000x200

Câţiva „locotenenţi” ai liderului interlop Sorin Udrea au fost ridicaţi în urma unei operaţiuni DIICOT. Printre aceştia se află şi contrabandistul Stelian Mocanu, din Moldova Nouă.

Interlopul Stelian Mocanu pare să fie implicat în scandalul violent de la sfârşitul săptămânii trecute, desfăşurat într-un local din Timişoara. Suspectat de săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, şantaj, tâlhărie, tentativă de omor şi vătămare corporală gravă, în locuinţa acestuia au fost efectuate percheziţii, după care a fost luat de mascaţii secţiei de Jandarmi din oraşul de pe malul Dunării şi condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă pentru audieri.

Potrivit pressalert.ro, ridicarea lui Stelian Mocanu şi a celorlalţi interlopi, în frunte cu Udrea, este legată de incidentul violent desfăşurat la Timişoara, când trei dintre membrii grupării sale – Ciprian Gavrilă , zis ,,Cipi Ţiganu”, Caius şi Darius Gazibara – l-au atacat pe Tudor Stoiţi. Acesta a ajuns la spital cu o sabie înfiptă în umăr, ca răzbunare pentru incidentul din luna martie, care a avut loc în alt bar din municipiul de pe Bega, unde a fost ,,şifonat” Sorin Udrea.  La Spitalul Judeţean din Timişoara a urmat o nouă încăierare între cele două grupări, bătăia fiind surprinsă de camerele de supraveghere de la UPU.