Chebuțiu a bătut palma cu aleșii locali!

explo 1000x200

După ce i-a făcut cu ou și cu oțet pe mai marii orașului pentru modul în care se comportă cu investitorii, Adrian Chebuțiu gafează într-unul dintre documentele oficiale transmise administrației publice locale.

Președintele ACM Sport, Adrian Chebuțiu, a cerut sprijinul Consiliului Local pentru organizarea Cupei Reșița la automobilism, competiție înscrisă în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Până aici, toate bune și frumoase! Într-una dintre adresele pe care le-a direcționat către Primăria Reșița, în sensul încheierii parteneriatului cu forul local, la final o dă cu bățul în baltă, întrucât hârtia pare fi semnată de un alt personaj. „Cu mulțumiri anticipate, vă rog să primiți expresia considerației mele, Adrian CHHEBITIU”, se arată în documentul înregistrat cu numărul 15 din 23.05.2013.

poză
Adresa este semnată și ștampilată de oficialul ACM

Recent, într-una dintre emisiunile televizate la care a participat, omul de afaceri invoca lipsa locurilor de parcare pentru investitorii care vin la Primărie, dar și lipsa manierelor reprezentanților la vârf ai orașului. Documentele transmise oficial însă ar trebui să aibă aceeași greutate, mai ales că sunt semnate de cel mai înalt om din firmă și adresate, în acest caz, celui mai important for al municipiului Reșița.

Independent de superficialitatea adresei, parteneriatul a fost semnat, iar etapa a IV-a a Cupei Reșița la Automobilism, înscrisă în Campionatul Național de Viteză în Coastă, Dunlop 2013, va avea loc în zilele de 6 și 7 iulie, pe sectorul Reșița-Carașova. În cele două zile de concurs, circulația pe DN 58 va fi închisă între orele 7.30 și 18.00.

banner 970 x 250

Comments

 1. nashpa says:

  Fata blonda, nu fi trista, finca e pacat! Neuronul tau liber nu cred ca intelege ce-are su*a cu prefectura si mu*a cu primaria. La vot Mishu nu era pus in capu la lista consiliului local, asa ca gafa esti tu ca ii confunzi. Primaru nu e decat in mintea ta un soi de Fidel Castro spin si dat cu vopsea de par. Ca n-are maniere o stiu toti fazanii si viezurii din padurile dimprejur. Chiar si consilierii locali, care tu si cu el va inchipuiti ca sunt angajati Primariei. Daca tie iti place sai pupi mina pentru orice rahat iti dicteaza sa scri n-ai decit. Ce n-am inteles e daca Mishu a fost de acord sa se dea aia cu masinile si daca Romania trebuie sa ii fie recunoscatoare ca nu blocheaza campionatul. ARFU

 2. Nelu Popescu says:

  nu am inteles unde e gafa. ca a semnat altcineva pentru chebutiu sau ca zice de consideratie? eu cred ca gafa lui e ca mai tine etapa la resita, cand ar putea sa trimita masinile sa zburde oriunde in tara. poti fi campion si fara etapa la tine acasa. La Sinaia se face eveniment dintr-o cursa din asta, dar la Resita e rusine mare. Ar trebui desfiintat campionatul asta si infiintat unul de drujbism viteza patronat de… ia ghici. Pariu ca nu l-ar lasa pe Chebutiu sa se inscrie cu drujba lui si-ar da vina pe consilieri? Pana una alta bine ca se tine etapa la Resita si mai vedem ceva si mai vorbeste cineva de noi.

 3. Dani says:

  Bine ma ca si asta e o favoare facuta lui Chebutiu…. Orice oras alearga dupa competitii si evenimente pentru locuitori. La Resita ne incurca! Mai putin ruga de la Resita unde joaca primarul cu metresa cea tanara. Ala da eveniment, ca de restul ioc, nici handbal, nici automobilism, nimic, nimic…

 4. Bucurel says:

  Da, ca ii este frica lui Steapanescu sa nu faca resitenii necivilizati pipi pe portita lui ? Ii baraie motoarele in creierul mic si-l deranjeaza ?

 5. Anca says:

  In capul tau, Chebutiu ar trebui sa nu mai faca nimic in Resita si pentru Resita pt ca primarul e limitat?

 6. Marian Vender says:

  Tanti, din cate se aude primarasul nostru a fost foarte vehement in ce priveste refuzul actiunii cu masinile la Resita, noroc cu Crina&Compani care l-au calmat ca doar este vorba de Resita nu de altceva. Dar de unde sa stii tu dastea ca nu esti setata decat Chebutiu. Normal ca nu il doare de Cupa Resitei, pe el il doare de vizita renumitei artiste din Serbia Dragana Mirkovic cu care a stabilit aspecte legate de concertul ce se va desfăşura de Zilele Reşiţei, la sfârşitul lunii iunie, precum şi semnarea unui protocol de colaborare pentru Zilele oraşului. Ma tot gandesc la adoratele primarului si la ce alegeri va face pentru deschiderea serbarii, va canta sarbeste sau ungureste? Ramane de vazut care ii este mai draga. Ce interesant sa ne infratim cu sarbii ca de 8 ani ne-am infratit cu Rusca Teregova si nu mai scapam in veci

 7. Dinu says:

  De documente semnate in lipsa cu „pentru” a auzit stiristul numarul 0 al orasului?Frumoasa cu ochi balai, o adresa se inainteaza institutiei nu frustratului din fruntea primariei, ca alesii nu se milogesc la el. Mie cand mi-a raspuns la solicitarea de zugravire a fatadei casei de ce nu mi-a semnat el personal documentul? de ce apare o bara si o mazgalitura langa stamila primariei, ce ii lipsesc mainerele fata de omul care i-a acordat increderea deplima in defavoarea contracandidatului la alegeri.

 8. Edy says:

  Bravo ca nu s-a obosit sa semneze personal….nu merita.

 9. Mirela says:

  Ce material jenibil. Se vede de la o posta cata rautate este in aceasta ziarista, atat timp cat nici un alt cotidian nu aminteste despre astfel de ofense. Se pare ca este trup si suflet primarului, nu institutiei. Nu cred ca merita sa va obositi sa ii raspundeti la provocari, nu vedeti ca fata de alti ziaristi caraseni este un nimeni, cauta prin arhive si ne arunca aceleasi materiale, sau se autosesiseaza la ofense inventate, atata timp cat altii nu le observa.

 10. nevoiasul says:

  Oana daca tot cauti senzational, de ce nu mergi in Gara de Nord si incerci sa mergi la o toaleta. Ai sa ramai suprinsa cum, intr-o resedinta de judet, nu vei putea sa folosesti toaleta garii… Sau daca nu o foloseste Chebutiu, nu reprinzta stire de interes???