Noi orizonturi în antreprenoriat, pentru sute de persoane din regiune. Inițiativa, introdusă de Universitatea de Vest

1000x100 resita 02

Universitatea de Vest din Timișoara a implementat timp de doi ani un proiect de formare în antreprenoriat, care s-a adresat persoanelor inactive financiar din cele patru județe din vestul țării. La final, proiectul a oferit calificare pentru 300 de persoane, 38 de noi afaceri au fost înființate, în cadrul acestora s-au creat 90 de locuri de muncă.

„Atelierul de antreprenori” a deschis noi orizonturi pentru peste 100 de șomeri, studenți și persoane cu inițiativă în antreprenoriat din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara: 191 de persoane din Timiș, 36 din județul Hunedoara, 44 de persoane din Caraș-Severin și 41 de persoane din județul Arad.

Pentru a marca realizările proiectului, Universitatea de Vest organizează o conferință online vineri, 8 ianuarie, de la ora 11.00. Doritorii pot solicita linkul de participare la numărul de telefon 0256.592.388 sau prin e-mail, la adresa: simona.ciuferescu@e-uvt.ro. Managerul care a coordonat proiectul este domnul conferențiar Ovidiu Megan, de la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, din cadrul UVT.

publicitate tmc 640

Proiectul a fost implementat cu bani europeni, prin Programul Operațional Capitalul Uman 2014-2020, Axa prioritară: Locuri de muncă pentru toți, Operațiunea: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană, Schema de ajutor de stat: Romania Start-Up Plus.


publicitate Timisoara banner maxagro