Noi lucrări edilitare la Bocșa. Reacțiile oamenilor au apărut deja pe Facebook! [FOTO]

După campania de ecologizare din luna martie, administrația bocșeană și-a îndreptat atenția și spre alte tipuri de lucrări. Reacția cetățenilor nu a întârziat să apară în mediul virtual.

În această perioadă, Primăria Bocșa desfășoară mai multe lucrări edilitare care par pe placul cetățenilor. După ce în luna martie i-a mobilizat pe localnici să se implice în activități de ecologizare, acum, primarul Eugen Cismăneanțu merge în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor, dar și pentru a asculta părerile oamenilor.

Pentru a preveni pagubele create anul trecut din cauza inundațiilor, administrația locală se pregătește din timp. „Primăria orașului Bocșa efectuează în această perioadă lucrări de igienizare și decolmatare pe următoarele canale și pâraie: Cremeni, Măgura, canalul colector care traversează str. Dognecei, canalul colector care vine de la Uzină și descarcă la Moara lui Weber, canalul colector care vine de pe drumul Binișului și iasă la Stația de Epurare, canalul Eruga, canalul colector de pe drumul Ramnei și pârâul Morăvița”, anunță edilul-șef pe pagina de Facebook.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157684045539545″]

Tot în această perioadă, Primăria își îndreaptă atenția și spre parcările din oraș. „Primăria orașului Bocșa efectuează în această perioadă lucrări privind sistematizarea următoarelor parcări rutiere: Parcare str. Victoriei – zona Bl. 14, Parcare str. Victoriei – curte interioară zona Bl. 7 – Bl 9 – Bl 11, Parcare str. 1 Mai – intrare Cămin pentru persoane vârstnice Bocșa, Parcare str. Semenicului – curte interioară Bl. 16 B, Parcare str. Autogării, Parcare str. Ion Marcu – zona sală sport, Parcare str. Nucilor – acces școală, Parcare – curte interioară blocuri str. T. Vladimirescu intersecție cu str. T. Oancea)”.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157680914197084″]

Pe lângă cei care l-au întâlnit pe primar pe stradă, mai sunt și persoane care au ales să își exprime părerea pe pagina oficială a primarului Cismăneanțu:

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Violeta Violeta: „Îmi pare bine, domnule primar, că se lucrează la decolmatarea canalelor. Așa poate că nu vor mai fi problemele din anii trecuți. Pentru păstrarea canalelor curate, ar trebui ca persoanele prinse că aruncă gunoaiele și prețurile în aceste locuri,să fie amendate cu amenzi mari,să fie exemplu și pentru alții.poate că așa se va reuși păstrarea curățeniei în oraș”.

Dany Si Claudia: „Bravo domnule primar toata stima si respectul pentru dumneavoastra , egal ce zic alti ca nu e bine sau ca nu faceti ceva pentru oras dar cu toate astea ar trebui sa se uite unpic prin oras cei care comenteza ca incet incet nu mai au chm sa isi umple pantofi de noroi, foarte bine ca ati luat un oras pe minus si incet incet iese in evidenta cu plusurile pe care le aduceti orasului nostru”.

Alți cetățeni i-au sugerat primarului și alte zone cu probleme asupra cărora ar trebui să intervină:

Yoo Bellucy: „Domn primar.. Cu tot respectul va anunt daca se poate si canalul dela bariera montana.. E ingrozitor de murdar si un miros oribil ..va multumim o zi placuta”.

Andronie Victor: „Foarte bine faceți Dl primar dar mai sunt multe strazi neasfaltate,mai ales după proiectul cu canalizarea,strada Birzavei din Bocsa Montană ,Teiului ,mai ales când ploua,arata ca după război ,sa nu va explic ce se depune pe mașini ,mulțumim,spor la mai multe realizarii in continuare va dorim”.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/