Risc maxim! Clădirile Romtelecom sunt varză!

Avertismentul a fost lansat de primarul Reșiței, Nelu Popa, pentru a explica de ce două dintre cele mai mari clădiri ale orașului, poziționate în zone foarte bune, sunt total neinteresante!

Aprobarea demolării Confecțiilor de la Renk dată de Primăria Reșița, ce-i drept, în vechiul mandat, i-a scandalizat pe mulți dintre cetățenii municipiului. Reprezentanții unor ONG-uri militează pentru păstrarea clădirilor comuniste, despre care spun aceștia sunt foarte solide și imposibil de ridicat astăzi, când nu mai suntem în stare nici să ne astupăm gropile în asfalt. Primarul Nelu Popa a venit însă cu două exemple concrete, care să demonteze susținerile celor care se opun demolării realizărilor comuniste.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Clădirea Romtelecom, în care își desfășoară activitatea o parte din Primărie, e încadrată la risc de seism A sau B. E varză! Deși, ea de afară arată ca o clădire tare. Din motivele astea, de vreo doi ani nu ne-au mai facturat nimic. Celor de la Telekom Germania le e frică să mai facă vreun contract, deoarece dacă se întâmplă ceva… Clădirea Romtelecom din Govândari, la fel. Monstrul ăla e gol tot din același motiv! De afară e și ea o clădire comunistă, puternică, dar nu se bagă nimeni acolo!”, a explicat Popa.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/