„Noi jucăm fiecare meci la victorie!”

Muncitorul Reșița primește astăzi, de la ora 17.30, vizita formației Informatica Timișoara, într-un meci din etapa a patra a Ligii I de futsal, meci televizat în direct de Digi Sport.

Timișorenii conduși de reșițeanul Robert Lupu și-au făcut echipă tare de tot în această vară și pornesc din postura de favoriți în confruntarea de la Reșița. Informaticienii au câștigat ambele meciuri disputate până acum în campionat, dar Muncitorul a mai învins și în alte meciuri în care a plecat cu șansa a doua. Trupa lui Lolea vine după succesul din Moldova, cu CSMS Iași, și e gata să răstoarne încă o dată calculele hârtiei. Mai ales că în meciul de verificare dintre cele două echipe, disputat în vară în polivalenta reșițeană, roș-negrii au întors rezultatul și au obținut Victoria.
Informatica e una din cele mai bune echipe ale campionatului și e în mod cert favorită în meciul de astăzi. Noi suntem însă o echipă care jucăm indiferent de numele adversarului. Ca de fiecare dată, vom juca la victorie. Sper să oferim publicului un spectacol frumos și m-aș bucura să văd în tribună multă lume”, a declarat pentru expressdebanat.ro antrenorul Viorel Lolea.