Locuitorii de pe 20 de străzi sunt deranjați de lucrările de apă-canal. Vezi lista completă a firmelor buclucașe!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Ritmul greoi în care se refac străzile sparte, dar și lipsa de interes manifestată de firmele care au câștigat lucrările de apă-canal generează noi conflicte cu administrația.

Primăria Municipiului Reşiţa a atenţionat din nou constructorii, Asocierea S.C. HIDROCONSTRUCŢIA S.A. şi S.C. ELECTROSISTEM S.R.L, inclusiv subcontractanţii, care execută lucrări la reţelele de apă şi canalizare în cadrul POS Mediu, să finalizeze lucrările începute în mai multe zone de pe raza municipiului. Cele vizate sunt: Victoriei, Mihai Viteazul, Ştefan cel Mare, Căminelor, Valea Ţerovei, Traian Doda, Damaschin Bojincă, Ion Vidu, Iosif Velceanu, Ciprian Porumbescu, Minda, Golului, Fântânilor, Râului, Vălişoara, Poneasca, Nergăniţa, Soarelui, Comarnic.

VEZI mai jos lista firmelor indisciplinate!

tabel_1 tabel_2

Aceeaşi atenţionare a fost transmisă şi operatorului judeţean de apă şi canalizare, SC AquaCaraş SA, cu sediul în Reşiţa. De asemenea, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2015, reprezentanţi din cadrul primăriei au efectuat noi controale în zonele afectate de lucrări, fiind constatate probleme precum nerespectarea termenului de execuţie a lucrărilor, acordat prin permisele de spargere, depozitarea necorespunzătoare de pământ excedentar sau neafişarea panourilor de informare.

promovare banner maxagro

Menţionăm că firmele executante au solicitat noi permise de spargere şi prelungirea celor acordate, în condiţiile în care o mare parte a lucrărilor începute nu au fost finalizate.

VEZI mai jos lista firmelor vizate!
tabel_3 tabel_4

„Având în vedere lipsa de interes în soluţionarea problemelor, dar şi apropierea sezonului rece, impropriu efectuării refacerilor, precum şi nenumăratele nemulţumiri ale cetăţenilor, Primăria se află în situaţia de a recurge la acţionarea în instanţă a firmelor care au executat lucrări, pentru recuperarea prejudiciilor create şi la formularea de acţiuni penale pentru toţi cei care distrug, cu bună ştiinţă, bunurile comunităţii şi creează pericole publice”, se arată în comunicatul de presă transmis de Cabinetul Primarului.

publicitate tmc 640