Greu, dar nu imposibil!

HC Adrian Petrea primește în această seară, de la ora 20.00, în Sala Polivalentă, replica liderului Ligii Naționale masculine, CSM București, într-un meci ce poate fi urmărit și pe micul ecran, în direct la Digi Sport.

Înființat în urmă cu doi ani, referindu-ne aici la echipa de seniori, clubul care poartă numele lui Adrian Petrea e tratat ca unul mic de către oficialii federației. E posibil însă și altceva, și anume ca rezultatele peste așteptări ale echipei în acest start de campionat să fi speriat pe unii și pe alții. Altfel e greu de explicat cum HC Adrian Petrea a fost obligată să joace două meciuri la interval de numai două zile, în condițiile în care a avut o deplasare la Odorheiu Secuiesc, oraș aflat la distanță considerabilă de Reșița.

Fără Rohozneanu și Pîrîianu și cu Bahan descalificat încă din prima repriză, alb-roșiii au fost nevoiți să se recunoască învinși în infernul secuiesc cu 19-23. Pe lângă problemele medicale, în lotul lui Adi Petrea e foarte posibil să se simtă astăzi și o oarecare stare de oboseală, de care oaspeții ar putea profita. Cu un public fantastic însă, așa cum a avut la meciul cu Dinamo, echipa lui Adi Petrea poate bate pe oricine în campionat. Prețul unui bilet, doar 7 lei!