Noi ipoteze în cazul accidentului de pe centura Caransebeșului! Tinerii din mașina morții au consumat droguri și alcool?

Caransebeșul vuiește de informații după ce trei tineri au murit în urma accidentului produs ieri dimineață pe șoseaua de centură a orașului. Băltăreții, așa cum sunt numiți cei care locuiesc în cartierul Balta Sărată, îi plâng pe cei trei băieți și se roagă pentru cel de-al patrulea, transportat la Spitalul Județean din Timișoara.

Se pare că viteza excesivă din cauza căreia s-ar fi produs accidentul de pe centura Caransebeșului ar avea, la rândul ei, câteva cauze. Persoane din anturajul băieților spun că aceștia ar fi băut până la 3 dimineață la un bar din Balta Sărată, după care au plecat să facă liniuțe pe centură. Cu ei la masă ar mai fi fost un băiat, care însă a realizat pericolul ce-i pândește și a plecat acasă, nedorind să se urce în mașina morții. Băieții au făcut raliu pe centură, iar la întoarcere au depășit un tir, care, după spusele șoferului, ar fi avut cam 100 de km la oră, așa că ei au depășit suta de km la oră. După doar câteva secunde s-au răsturnat în giratoriu. Șoferul tirului este cel care a anunțat serviciul de urgență 112 despre tragedie, spun băltăreții. Mai mult, cum orașul este mic, s-a auzit că s-au găsit etnobotanice asupra lor, astfel că deja zvonurile circulă că băieții ar fi fost și sub influența drogurilor.

Toate aceste zvonuri sunt infirmate de polițiști, care spun că în această dimineață s-au prelevat probe de sânge de la șofer, în urma necropsiei și abia după ce vor veni rezultatele de la laborator se va încheia ancheta privind cauzele și împrejurările în care a avut loc cel mai tragic accident de la deschiderea șoselei de centură până acum.

CITEȘTE ȘI:

[UPDATE] NEWS ALERT. Carnagiu pe șoseaua de centură a Caransebeșului! Trei morți! Un tânăr în comă! [FOTO]