[UPDATE] NEWS ALERT. Carnagiu pe șoseaua de centură a Caransebeșului! Trei morți! Un tânăr în comă! [FOTO]

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Viteza face victime pe șoseaua de centură a Caransebeșului! Trei tineri au murit și un altul se află în comă la Spitalul Municipal de Urgență. Cu toții au fost implicați într-un accident de circulație produs la sensul giratoriu de la intersecția cu Muntele Mic.

Potrivit primelor informații de la fața locului, în jurul orei 4.00, cei patru băieți, care nu purtau centura de siguranță, circulau pe șoseaua de ocolire a orașului dinspre Hațeg spre București, iar în momentul intrării în sens, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, șoferul în vârstă de 26 de ani a pierdut controlul mașinii, care s-a izbit violent de un stâlp de curent, a intrat în șanțul pluvial și s-a rostogolit pe șosea. În urma impactului deosebit de puternic, șoferul și un pasager al mașinii au murit pe loc, un al treilea tânăr a murit în drum spre spital, iar al patrulea băiat se află în comă la secția de ATI, în stare deosebit de gravă.

În urma necropsiei se va stabili dacă șoferul consumase băuturi alcoolice. Toți cei patru băieți erau prieteni, cu vârste cuprinse între 17 și 35 de ani, locuiau în cartierul Balta Sărată și cel mai probabil se întorceau acasă.

Acesta este primul accident de o asemenea gravitate produs pe șoseaua de centură a Caransebeșului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157679049062570″]

promovare banner maxagro

UPDATE, ora 9.20

Băiatul de numai 17 ani, dus în comă la spitalul din Caransebeș, a fost stabilizat și se află la secția ATI. În aceste ore se încearcă transportarea lui la o clinică de traumatologie din Timișoara, care ar putea să-l preia în regim de urgență. Conducerea medicală a spitalului din Caransebeș a luat legătura cu specialiștii Spitalului Județean, care cel mai probabil îl vor băga pe băiat direct în operație. Tânărul este singurul supraviețuitor al accidentului rutier produs astă noapte pe șoseaua de centură a Caransebeșului.

În jurul orei 4.00, el a fost dus de urgență la Spitalul Municipal de Urgență cu politraumatisme, printre care leziuni ale organelor interne, traumatism cranio-cerebral și traumatism la nivelul toracelui.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/