Flori, podoabe și produse tradiționale la târgurile de Mărțișor

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Se apropie primăvara sau cel puțin ziua în care se sărbătorește simbolul ei, așa că reșițenii și caransebeșenii pot pregăti deja darurile pentru cei dragi. În ambele municipii târgul de Mărțișor s-a deschis de Dragobete.

Primăria Caransebeș, prin Sectorul Piața Gugulanilor, a deschis târgul de Mărțișor, prin amplasarea a peste 20 de căsuțe din lemn în zona centrală, pentru ca imaginea zonei în această perioadă să nu fie afectată de tot felul de tarabe amplasate de producători.

Mii de mărțișoare deosebite, realizate de zeci de artizani români, sunt deja expuse trecătorilor. Comercianții au pregătit și buchete de flori la vânzare pentru a fi oferite persoanelor dragi.

Târgul de Mărțișor a fost deschis la Caransebeș de Dragobete. Aceeași zi a fost aleasă și la Reșița. Până în data de 8 martie, în Parcul Tricolorului pot fi achiziționate flori și podoabe cu șnur alb-roșu, dar și bunătățuri. Târgul de la Reșița își așteaptă clienții cu legume și fructe produse de localnici din județul Caraş-Severin, miere și produse apicole, cătină, prăjituri de casă, dulciuri făcute după rețetele bunicilor, costume populare și podoabe artizanale, obiecte de decor şi bijuterii hand-made.

promovare banner maxagro

La standuri vor fi prezenți cultivatorii, dar şi legumicultorii din comunele cu tradiţie în domeniu: Fârliug, Belinţ, Soceni, Cornereva, Gherteniş, precum şi din alte localităţi din zonă.

Și gurmanzii care trec prin Parcul Tricolorului vor avea o bucurie: preparate la grătar și delicatese la ceaun.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/