Încă un pas spre normalitate! Reșițenii cu câini nu mai au scuze!

S-a terminat cu scuzele! Primăria Reșița nu mai admite abaterile reșițenilor care nu dau dovadă de minimul bun simț. Este vorba despre cei care au câini de companie, îi scot la plimbare și nu strâng mizeria în urma lor.

În cadrul amplei campanii de curățenie, începută luna aceasta în Reșița, Primăria pregătește ceva și pentru proprietarii de animale. Mulți cetățeni și-au exprimat în repetate rânduri nemulțumirea că pe trotuare sau în parcuri este plin de mizerie lăsată în urmă de reșițenii care își plimbă câinii. Chiar dacă ar avea variante prin care să lase curățenie, oamenilor nu le pasă. În scurt timp însă, reșițenii nu vor mai avea scuze. Primăria va monta coșuri speciale cu pungi pentru cei care își plimbă câinii pe domeniul public.

„Vom monta, în cadrul acestei campanii, 50 de coșuri stradale care vor avea și dozatoare pentru pungi pentru excrementele de câini. Deținătorii de câini au o serie de obligații. În următoarele două săptămâni, noi ne preocupăm să achiziționăm astfel de dozatoare și să le montăm în circa 50 de puncte din oraș”, a explicat Cornelia Burileanu, șefa Serviciului de Gospodărie Urbană și Mediu.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Reprezentanții administrației locale susțin că cei care nu se conformează sunt pasibili de sancțiuni din partea Poliției Locale.

publicitate si promovare online banner maxagro