EXCLUSIV. Administrator public la Consiliul Județean! O funcţie cu dedicaţie?

Președintele Silviu Hurduzeu propune consilierilor județeni adoptarea unei noi organigrame a forului, în care apare și postul de administrator public.

În acest caz, există deja și avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici pentru schimbare, administratorul public urmând să funcționeze în subordinea directă a președintelui Consiliului Județean, putându-i fi delegată și calitatea de ordonator principal de credite. Este vorba despre o funcție contractuală de conducere pentru care se cer studii superioare, numirea urmând a fi făcută chiar de către președinte, după organizarea în prealabil a unui concurs.

Chiar dacă se organizează un concurs pentru post, surse din PSD susțin că fostul primar al Bocșei, Mirel Pascu, ar fi favorit pentru ocuparea funcției de administrator public al CJ Caraș-Severin.

Tot în subordinea președintelui se propune aprobarea înființării unui Corp de Control cu trei posturi, un consilier clasa I, un consilier juridic și un referent, care sunt luați de la alte direcții restructurate.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/