Noi îmbolnăviri în județul Timiș! Nu au fost respectate regulile în perioada sărbătorilor, crede Nicolae Robu

Au fost înregistrate noi cazuri de coronavirus în județul Timiș. 15 persoane au fost depistate pozitiv în ultimele 24 de ore, iar primarul Nicolae Robu crede că acest lucru s-a întâmplat din cauză că nu au fost respectate regulile în perioada sărbătorilor pascale.

Este o „zi neagră”, după spusele primarului, care a informat că au fost confirmate cele 15 noi cazuri, iar în același timp au fost înregistrare trei decese.

„Iată, ne-a fost frică de ce o să se întâmple la Paște și se pare că a avut de ce să ne fie frică. Nu cred că e o simplă coincidență că la 14 zile de la Paștele Ortodox, numărul de noi depistați pozitivi este ieșit total din ceea ce se conturase drept obișnuitul ultimelor zile! Nu mai puțin de 15 noi contaminați au fost descoperiți de ieri până astăzi! În plus, din păcate, am avut și 3 decese în ultimele 24 de ore! Așadar, disciplină și precauție în continuare. La maximum, dacă dorim să trecem cu bine peste acest mare rău abătut asupra noastră”, a transmis primarul Nicolae Robu.

leader board 728 x 90 px

În total, în județul Timiș au fost înregistrate 518 cazuri de COVID-19, au fost externați 369 de pacienți și au decedat 34. La Spitalul „Victor Babeș” sunt internați în prezent 115 pacienți.