Noi echipamente de protecție pentru structurile sanitare din Caraș-Severin

Măști și combinezoane de protecție vor ajunge la Spitalul Județean de Urgență Reșița, Spitalul Municipal Caransebeș, Serviciul Județean de Ambulanță și Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin.

Noi măsuri de protecție se iau pentru cei care riscă cel mai mult în lupta cu coronavirusul: angajații structurilor sanitare. Departamentul pentru Situații de Urgență a alocat, prin Dispoziția nr. 540 din 23 martie, cantitățile de echipamente de protecție destinate acțiunilor de intervenție în combaterea infecțiilor COVID-19.

„Spitalul Județean de Urgență din Reșița va primi 200 de măști FFP2, 100 de măști FFP3 și 50 de combinezoane de protecție. Spitalului Municipal Caransebeș i s-au alocat 25 de măști FFP2. Serviciul Județean de Ambulanță Caraș-Severin primește 250 de măști FFP2, 200 de măști FFP3 și 100 de combinezoane de protecție. În același timp, Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin i s-au repartizat 225 de măști FFP2, 100 de măști FFP3 și 50 de combinezoane de protecție”, transmit reprezentanții DSP Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px