Noi dezamăgiri la început de an! Drum blocat către Muntele Mic

Dacă până acum cabanierii, hotelierii și proprietarii de pârtii de schi s-au rugat să aibă turiști pe Muntele Mic, astăzi au apărut postări în spațiul virtual de a îndemna oamenii să nu mai urce la munte, pentru că drumul s-a blocat de mașini!

Paradoxal nici nu este zăpadă pentru a putea schia turiștii, dar goana după liberate de orice fel este evidentă. Bănățenii s-au urcat în mașini și, doar pentru a lua o gură de aer curat au preferat să urce pe Muntele Mic.

Până la ora prânzului coloana de mașini formată era mai lungă de 3 km. Unii au preferat să facă cale întoarsă decât să-și reverse nervii pe sistem.

„De ce nu este parcare la baza muntelui? dacă se lasă mașinile jos cine ne urcă? cine beneficiază de pe urma acestor situații? au mai fost situații în care se bloca parcarea de pe munte sau drumul, dar atunci abia răzbeai de zăpadă? să fie pandemia de vină? se întrebau astăzi șoferii ironic, unii cu zâmbetul pe buze, alții cu nervii la pământ.

Mulți au preferat să nu renunțe și au așteptat în mașini o eliberare.

Muntele Mic Online a postat în jurul orei 13.00: Nu mai urcați pe munte! drumul e blocat, coloana de mașini e de 3 km!”, astfel că au apărut comentariile imediat, de la faptul că nu se parchează în parcare pentru că este prea scump, până la oferta care lasă de dorit, sau că și peste 5 ani nu se va schimba nimic.

Crezi ca ne ia in seama cineva ??? Exact ca la supermarket toți vor să intre până la casele de marcat cu mașina iar dacă nu mai au loc se bat pe locurile persoanelor cu dizabilități. Tipic românesc, caracter zero , educație -10/ Nici până la bifurcația cu drumul spre Cuntu nu se poate ajunge. Blocat drumul pe ambele sensuri. Nimeni nu ne informează să nu mai urcăm. .. de la Borlova nu mai este semnal să urmărim informațiile online/ Așa am pățit duminica trecută, am început toți să ne întoarcem din drum pentru că nu se mai putea ajunge sus. Totuși, mergând acolo pentru copil, să vadă zăpadă, pentru că la noi nu este, am rămas jos și ne-am bucurat de zăpadă, rupți de foame ”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii în spațiul virtual, în urma blocării drumului către Muntele Mic.

tmc 640