Dascălii din Timiș, informați cu privire la campania de vaccinare împotriva Covid-19

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Conducerea Inspectoratului Școlar Timiș va posta mesaje de informare cu privire la campania de imunizare împotriva coronavirusului, pentru că, spune inspectorul școlar general al județului, „ne dorim cât mai repede ca elevii să revină la școală”.

Inspectorul școlar general de Timiș a declarat pentru expressdebanat.ro că în cazul în care dascălii au nelămuriri cu privire la vaccinare vor fi informați rapid și la timp.

„În vederea unei informări corecte a cadrelor didactice din Timiș, Inspectoratul se aliniază politicilor la nivel național din prisma informării. Ne dorim cât mai repede ca elevii să revină la școală, fapt pentru care ne rămâne, din perspectiva informării, să dăm cadrelor didactice și părinților detalii despre vaccinare, folosind toată informația oficială de la nivel național care se găsește pe platforma națională împotriva Covid-19. Toate aceste informații vor fi postate pe site-urile unităților de învățământ și pe cea a inspectoratului școlar, pentru o informare rapidă și la timp. Desigur, dacă sunt nelămuriri, platforma va da răspuns la toate acestea și, în măsura în care noi putem, îi sprijinim în informare și transmitem directorilor și cadrelor didactice actualizările informațiilor.”, a declarat Marin Popescu, inspectorul școlar general al Timișului, pentru expressdebanat.ro.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

La nivel național, vaccinarea profesorilor ar urma să aibă loc la sfârșitul lunii martie, în mod gratuit. Ministrul Educației a declarat recent că o mare parte din instituțiile de învățământ din țară ar putea relua cursurile fizice din 11 ianuarie, în funcție de evoluția situației epidemiologice.

CITEȘTE ȘI A sosit ultima tranșă de tablete pentru elevi, în Timiș. Unde vor fi repartizate?

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/