Nocturnă şi investitori, în Valea Domanului

Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a vorbit într-o conferinţă de presă despre viitorul echipei de fotbal susţinută de către municipalitate.

Edilul-şef a găsit în Carol Gurgu o soluţie provizorie pentru şefia clubului din Valea Domanului, după ce Cristi Bobar a ales să-şi dea demisia. Stepanescu recunoaşte că în momentul de faţă Reşiţa nu poate spera la mai mult decât Liga a III-a, din cauza faptului că niciun investitor nu s-a arătat interesat de gruparea roş-neagră şi singura sursă de finanţare rămâne bugetul local. “Sper în venirea unor sponsori și sper ca anul acesta să ne bucurăm de o nocturnă. Obiectivul nostru este Divizia C și să ne atragem patru-cinci investitori. Au fost unele persoane care și-au manifestat dorința, dar au cerut la schimb, în concesiune, servicii publice”, a declarat Stepanescu.

Deocamdată se caută echipa potrivită care să preia conducerea administrativă a clubului. Pretendenţi sunt destui, dar prea puţini au un CV sau performanţe care să-i recomande pentru fotoliul de preşedinte. “În ceea ce privește conducerea clubului, aștept propuneri. Am primit o sugestie, acest Carol Gugu, dar cu toții știm că e nevoie de studii superioare, ori el nu are facultate”, a mai spus primarul, care a confirmat şi faptul că este posibil ca echipa să meargă în cantonament la Băile Herculane.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Da-i domnule primar o masa calda juniorilor si copiilor clubului de pe urma carora ai putea, daca ai dori-o cu adevarat, sa scoti bani frumosi pentru club! De ce Vastag joaca in liga I-a si juniorii isi aduc sendviciuri de acasa pentru orice deplasare? Oare este nevoie acum de nocturna in Valea Domanului, tichie de margaritar….