Noaptea accidentelor în Caraş-Severin. Un şofer a intrat cu maşina într-un parapet, în timp ce un alt autoturism a ajuns în şanţ

Pompierii militari cărășeni au intervenit de urgență, noaptea trecută, la două accidente rutiere produse pe drumurile din județ, unul – pe raza municipiului Reșița, celălalt, în localitatea Slatina-Timiș. Din fericire, șoferii au scăpat cu viață.

Primul accident care i-a alertat pe salvatori a avut loc în municipiul Reșița, ora 22.20, în zona Pasajului Nera, unde un autoturism a intrat în parapetul de pe marginea drumului. Imediat, la fața locului, pompierii au intervenit cu un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, alături de un echipaj al SAJ.

„Șoferul autoturismului implicat în accident a fost preluat de către echipajul SAJ, dar acesta a refuzat transportul la spital. Echipajul de pompieri militari a asigurat măsurile PSI la locul accidentului și spălarea carosabilului de ulei scurs din autoturismul avariat”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic”.

Al doilea accident rutier a avut loc în jurul orei 01.10, la intrarea în localitatea Slatina-Timiș. Aici, autoturismul s-a răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile, în șanțul de pe marginea drumului.

În acest caz, s-a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD și un echipaj cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, la locul accidentului, pompierii negăsind persoane încarcerate sau care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul a reușit să iasă singur din autoturismul răsturnat, acesta refuzând transportul la spital.

Sursa foto principal: dejeanul.ro.

banner 1000 x 100 hd