Mor oamenii de lângă noi! Spitalul Caransebeș plin la ATI

Trezorierul Partidului Social Democrat, organizația Caransebeș, a murit la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, din cauza infectării cu Covid-19.

Ion Bădeț era internat de trei săptămâni în spital cu probleme grave de sănătate. El a fost confirmat cu Covid imediat după campania electorală pentru alegerile locale. A fost transferat pe secția de Terapie Intensivă cu insuficiență respiratorie, pneumonie, diabet zaharat și cardiopatie ischiemică și, pentru câteva zile s-a simțit mai bine, chiar a ieșit de la ATI și a fost transferat pe secția de Covid. Cu toate astea starea sa de sănătate s-a agravat brusc, iar medicii nu au mai putut face nimic.


Ion Bădeț, în vârstă de 65 de ani era trezorierul organizației locale PSD, era membru în partid de 20 de ani, cu o familie frumoasă și numeroasă: 5 copii și 12 nepoți.

leader board 728 x 90 px

Numărul pacienților cu Covid – 19 a crescut în ultimele zile la spitalul din Caransebeș, astăzi sunt înregistrați 100 de bolnavi, dintre care 63 confirmați și 37 suspecți care-și așteaptă rezultatele testelor. De asemenea secția de Terapie este plină 7 pacienți fiind în stare gravă.