Noapte de groază în centrul Reșiței! Întunericul și creaturile lui au pus stăpânire peste oraș [FOTO]

Sute de reșițeni și-au dat întâlnire aseară, în fața sălii polivalente, pentru a participa la unul dintre cele mai așteptate momente ale toamnei: petrecerea de Halloween!

În organizarea Centrului de Tineret „Mansarda” și cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și TIneret și al Teatrului de Vest, reșițenii și copiii acestora au fost martorii celei mai frumoase petreceri, oferită în cinstea lor. Dovleceii hidoși, costumele care de care mai ingenioase, cu machiaje profesioniste și mai ales inocența și entuziasmul copiilor au impresionat juriul care a oferit și premii pentru cele mai înfricoșătoare costume.

Pentru ca cei mici sa aibă o seară de neuitat într-un decor adaptat perfect petrecerii, voluntarii i-au provocat pe concurenți să danseze, să spună poezii și să defileze prin Centrul Civic, spre încântarea mulțumii.

Din dorința ca sărbătoarea, ce prinde tot mai mult contur și la români, să fie copiată perfect, copiii au primit în dar bomboane și baloane și, de asemenea, au avut șansa să facă poze cu cele mai interesante personaje din lumea monștrilor.