Renunță la președinția PDL Caraş-Severin!

Alte valuri în organizația PDL din județ. Președintele interimar, Nicușor Vasilescu, a hotărât să își depună demisia din funcția pe care a ocupat-o la cârma partidului.

Înainte să se organizeze alegeri pentru șefia pe județ a partidului aflat în opoziție, președintele interimar, Nicușor Vasilescu, primarul orașului Băile Herculane, anunță că își depune demisia. „Am decis să îmi depun demisia din funcția de președinte interimar al organizației județene a PDL Caraș-Severin. Cu acest prilej, țin să le mulțumesc tuturor celor ce mi-au fost alături în această perioadă și să-i asigur de recunoștința mea”, precizează Nicușor Vasilescu.

Mai mult decât atât, acesta menționează într-un comunicat de presă că refuză să candideze în continuare la vreo funcție de conducere în alegerile ce vor urma, fără să dea însă vreo explicație pentru decizia lui. Cu toate acestea, Nicușor Vasilescu menționează că nu va renunța să fie membru în PDL. „Nu demisionez și din calitatea de membru al Partidului Democrat Liberal, ci doar din funcția de conducere pe care o am la această oră în PDL Caraș-Severin. Vreau să precizez, de asemenea, că nu intenționez să candidez pentru vreo funcție la alegerile interne care vor urma în organizația județeană Caraș-Severin”, explică primarul localității Băile Herculane.