Nicuşor Vasilescu despre situaţia din PDL

Vicepreşedintele PDL Caraş-Severin, Nicuşor Vasilescu, a sosit la ora 15.20 la sediul organizaţiei judeţene din Reşiţa, unde se va întâlni cu ceilalţi 41 de primari pedelişti din judeţ pentru a analiza situaţia în interiorul partidului după plecarea preşedintelui Sorin Frunzăverde la PNL.

UPDATE, ora 17.30

Nicușor Vasilescu, vicepreședintele PDL Caraș-Severin, a ieșit de la discuțiile purtate cu cei câțiva primari care au răspuns invitației sale. Acesta a declarat că abia mâine, după ședința convocată de Sorin Frunzăverde, se vor putea trage primele concluzii, mai ales că, Emil Boc și-a devansat și el vizita la Reșița. Președintele PDL va veni mâine în Caraș-Severin pentru a clarifica lucrurile în organizația județeană.

 

Astăzi, ora 15.20

Aşteptaţi astăzi la Reşiţa, preşedintele PDL Emil Boc şi Ioan Oltean, secretar general al partidului, şi-au amânat vizita pentru sâmbătă. La sediul organizaţiei judeţene şi-au dat însă întâlnire Nicuşor Vasilescu, vicepreşedinte PDL Caraş-Severin, primar la Băile Herculane, şi, cel mai probabil, viitor preşedinte, şi edilii-şefi pe care PDL îi are în alte 41 de localităţi cărăşene. Vasilescu a găsit uşa închisă la sediul partidului, astfel că, încearcă acum să mute întâlnirea în Casa de Cultură. Acesta a ţinut să infirme zvonurile potrivit cărora toţi primarii PDL vor trece la PNL odată cu Sorin Frunzăverde. „Tocmai din acest motiv ne întâlnim astăzi. Mâine ştiu că va avea loc o astfel de întâlnire şi cu domnul Frunzăverde. Deocamdată nu şi-a prezentat nimeni demisia în mod oficial din PDL, nici măcar domnul Frunzăverde. Trei primari dintre cei 42 pe care PDL îi are în Caraş-Severin au anunţat oficial că îl vor urma pe domnul Frunzăverde”, a declarat Vasilescu.

Acesta a ţinut să precizeze că lucrurile se vor linişti în PDL Caraş-Severin la finele acestei săptămâni. „Sâmbătă vor fi la Reşiţa domnii Boc şi Oltean. Domnul Boc nu este îngrijorat de situaţia din Caraş-Severin şi nici nu are de ce să fie. Nu am vorbit cu domnul Frunzăverde nici înainte, nici după ce şi-a anunţat plecarea din PDL. Eu voi rămâne sigur în PDL şi, cu siguranţă, vor mai rămâne şi alţi primari. Am vorbit deja cu mai mulţi dintre ei şi destui mi-au spus că vor rămâne”, a mai spus vicepreşedintele PDL Caraş-Severin.

Comments

  1. adrian says:

    UN BARBAT ADEVARAT, UN BARBAT CARE NU II VA FACE NICIODATA PANTOFII LUI FRUNZAVERDE ! RESPECT