PSD anunţă candidatul la Primăria Reșița

Social-democrații se întrunesc astăzi în Conferința Extraordinară Județeană. Principalul punct de pe ordinea de zi este desemnarea candidatului PSD, și respectiv USL, la funcția de primar al municipiului Reșița.

Social-democrații au luptat din răsputeri să desemneze candidatul cel mai potrivit și cu cele mai mari șanse la fotoliul de primar al Reșiței. Încă de la jumătatea anului trecut au început să apară speculații pe tema social-democratului ce va fi „alesul” PSD pentru competiția electorală. Numele persoanelor vehiculate că vor reprezenta „stânga” politicii din Caraș-Severin la turul de scrutin, au fost cele ale consilierilor locali Ioan Benga și Ioan Crina. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a mai intrat în „bătălia” alegerilor locale din 10 iunie pentru funcția de edil-șef.

Potrivit listei publicate de conducerea centrală a USL, candidatul nominalizat ar fi primarul Mihai Stepanescu. Oficial însă, nimeni nu a făcut public acest lucru. Rămâne de văzut ce decizie iau astăzi membrii PSD.

În plus, președintele Partidului Socail-Democrat și copreședintele USL, Victor Ponta, va fi prezent mâine în județul Caraș-Severin pentru întâlnirea cu membrii, simpatizanții și militanții PSD Caraș-Severin. Întâlnirea are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița, sala mare de spectacole, începând cu ora 12.00.

Revenim cu amănunte!