Nicu Fălcoi acuză liderul PSD Timiș de ipocrizie: „Simonis, pus în funcție de Liviu Dragnea, nu mai poate de grija corupției!”

Pulsul din Parlament simțit de Nicu Fălcoi prezintă urme de ipocrizie și populism! Senatorul ironizează intrarea deputaților ALDE în grupul PSD și îl acuză pe Alfred Simonis de falsitate când vorbește despre măsurile anticorupție.

Nicu Fălcoi spune că ALDE s-a întors la matcă după scurta despărțire cauzată de arestarea lui Liviu Dragnea. Useristul a ironizat ideologia adoptată de partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu și spune că partidele care au încercat să modifice legile justiției sunt din nou împreună. „Bănuiesc că nu a surprins mișcarea deputaților de la ALDE, adică trecerea la grupul parlamentar PSD. ALDE, cel mai liberal dintre partidele liberale, a avut o mișcare de retragere când a simțit că barca PSD-ului ia apă odată cu arestarea lui Liviu Dragnea, dar acum a revenit la matcă, alături de cei cu care a reușit să își bată joc de legile justiției”, a declarat senatorul USR.

Alfred Simonis nu a scăpat de criticile lui Fălcoi, numit exemplu de populism și ipocrizie. Senatorul USR afirmă că declarațiile din spațiul public ale social-democratului pe teme de corupție nu pot fi luate în serios atâta vreme cât nu și-a prezentat ideile în epoca Dragnea. „Nu pot să nu amintesc de un exemplu de populism și ipocrizie reprezentat de domnul deputat Alfred Simonis. Liderul grupului parlamentar PSD, pus în funcție de Liviu Dragnea, nu poate să spună că nu i-a fost apropiat. Mai nou, nu mai poate de grija corupției, demonstrează cât de mult își dorește PSD să luptă împotriva corupției, propune înființare de comisii peste comisii de anchetă, dar nu a zis nimic pe vremea când se dădea Ordonanța 13 sau PSD făcea ce făcea prin Parlament despre problemele legate de corupție”, a comentat Nicu Fălcoi.