Care e formula câștigătoare pentru Primăria Caransebeș? Liberalii nu confirmă!

Apropierea alegerilor locale face ca în municipiul Caransebeș să circule mai multe zvonuri cu privire la formula câștigătoare pentru Primăria Caransebeș. Călin Grozăvescu este unul dintre numele vehiculate.

Deși primarul Felix Borcean l-ar vedea pe viceprimarul Marius Isac ca fiind cel mai în măsură să fie desemnat candidat din partea PNL și deși numele consilierei locale Andra Pleșa a fost vehiculat în multe rânduri, acum formula câștigătoare dată de zvonistica urbei ar fi: pentru funcția de primar – Călin Grozăvescu, actualul manager interimar al Spitalului Municipal de Urgență, pentru viceprimar ar fi propus Andrei Ungur, fost city manager și actual președinte interimar al PNL Caransebeș, și în funcția de city manager ar fi numită consiliera Andra Pleșa.

Zvonurile au fost infirmate de Andrei Ungur, președintele interimar PNL Caransebeș, după demiterea din această funcție a primarului Felix Borcean:

Nici propaganda PSD-PRO România-USR (Felix Borcean) nu mai știu ce și cum să zică. Astăzi este Marius Isac, tot astăzi este Călin Grozavescu. Cert este că ambii sunt oameni foarte valoroși, dar mai sunt și alții la fel de valoroși. În ceea ce privește candidatul la Primăria Caransebeș din partea PNL, toate la timpul lor. Nu există niciun candidat cert, decât unul care își caută susținere.”, ne-a declarat Andrei Ungur.

Actualul manager interimar al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, Călin Grozăvescu, ne-a declarat că și la urechile sale au ajuns aceste zvonuri și se simte onorat, dar nimic mai mult:

Nu mi s-a propus nimic de acest gen și chiar dacă mi s-ar propune nu aș accepta pentru că toate aceste funcții manageriale sunt extenuante, iar eu nu îmi doresc altceva decât să-mi continui activitatea ca medic.”, ne-a declarat Călin Grozăvescu, fiul fostului primar al Caransebeșului, Petru Grozăvescu (1992-1996).