Nicolae Robu transmite primarului Reşiţei, Ioan Popa: „Vom ține aproape unul de celălalt și vom extinde Alianța Vestului”

untitled design set 970x90 px

Primarului Timișoarei și-a expus azi punctul de vedere referitor la intrarea altor orașe, precum Sibiu, Alba Iulia, Deva sau Reșița, în Alianța Vestului.

Nicolae Robu a spus astăzi, în timpul conferinței de presă de la sediul din Timişoara al PNL, că deși municipii precum Alba Iulia, Reșita, Deva sau Sibiu îndeplinesc condițiile necesare pentru a face pare din alianță, acestea trebuie să mai aștepte, pe motiv că oamenii ar trebui să vadă mai întâi rezultate favorabile de la actuala formulă.

„Populația aşteaptă rezultate concrete. Până nu producem nişte rezultate concrete, nu am face decât să extindem sfera de așteptări, și pe măsură ce ar trece timpul și rezultate concrete nu ar apărea, pentru că nu pot apărea peste noapte, cetățenii care și-au apus atâta speranță în această alianță ar ajunge să fie dezamăgiți. În momentul de față ar fi în defavoarea alianței dacă noi am lărgi-o imediat”, a motivat primarul Timișoarei.

Nicolae Robu a dat asigurări că la un moment dat se va ajunge la extinderea Alianței. „Vom ține aproape unul de celălalt și, la un moment dat, vom extinde această alianță”, a spus Nicolae Robu. Acesta a mai precizat că nu există o limită de demarcație între Est și Vest, pentru orașele care își doresc să intre în alianță, ci mai degrabă că ar fi vorba despre un „spirit al alianței”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/