Nicolae Robu „și-a pus amprenta” pe zidurile pasajului Undertown! „Ceea ce am scris aici semnifică Timișoara nouă”

Prezent la inaugurarea Iulius Town, Nicolae Robu a fost printre primii care a testat pasajul subteran ce face legătura între bulevardul Antenei și Piața Consiliului Europei din Timișoara. Edilul nu a ratat ocazia de a „desena” cu vopsea-spray pentru graffiti pe „Wall of Fame”. 

Proiectul Iulius Town pune la dispoziția timișorenilor pasajul Undertown, o componentă importantă care va ajuta la fluidizarea traficului. Tunelul este și o galerie de artă murală de dimensiuni impresionante, datorită lucrărilor realizate de 30 dintre cei mai buni grafferi din lume. Pe „Wall of Fame” și-a lăsat „amprenta” și Nicolae Robu. Cu vopsea mov, culoarea echipei Poli Timișoara, edilul a făcut o iscălitură care, potrivit acestuia, are o anumită însemnătate.

„Ceea ce am scris aici semnifică Timișoara nouă”, a spus Nicolae Robu, după care, în conferința de presă, a venit cu explicații. „De la Fructus până la strada Bader, spre Nord, totul a rămas în paragină. Și aceasta este o șansă de dezvoltare a unui oraș în oraș. Îmi place conceptul cu care s-a venit la Iulius Town. Un nou oraș, practic. Tot ce se face aici trebuie să fie la standardele vremurilor în care trăim.”, a explicat primarul. După ce a probat o cască de protecție primită cadou, Nicolae Robu s-a urcat la volan și, alături de Iulian Dascălu, președintele companiei Iulius, a pornit spre tunel. 

Undertown are 800 de metri și patru benzi, câte două pe sens și face parte din proiectul Iulius Town primul ansamblu de tip mixt realizat în vestul țării, dar și cel mai important proiect de real estate inaugurat anul acesta în România. Investiția totală se ridică la suma de 327 de milioane de euro.