Nicolae Robu se oferă voluntar să facă un studiu care să indice locurile în care oamenii se infectează cu coronavirus

Încă primar în funcție, Nicolae Robu spune că atunci când va avea mai mult timp liber intenționează să facă un studiu care să identifice locurile în care s-au produs cele mai multe infectări în Timișoara. El speră ca aceste concluzii să ajute autoritățile în luarea măsurilor potrivite pentru stoparea răspândirii noului virus. 

„Am de gând să fac voluntariat și, cu o echipă care este aproape constituită, să fac un studiu pentru a identifica locurile în care s-au produs cele mai multe infectări. Identificarea aceasta se va face cu o anumită probabilitate,
nu putem avea concluzii cu o rigoare foarte mare, ci în termene estimative. Totuși putem să tragem niște concluzii.”, a declarat Nicolae Robu.

El intenționează să își folosească toate calitățile de IT-ist pentru realizarea acestui studiu. „Am în minte o procedură de lucru și cum să fie colectate datele și apoi instrumentate și mă voi ocupa de asta. Sunt IT-ist și stăpânesc aceste mijloace și teoretice, și practice de a studia fenomene, procese, de a trage din ele concluzii, de a extrage esențialul dintr-o mulțime de date care inițial poate par așa mai de-a valma. Sper să pot ajuta, cu concluziile care se vor trage, la luarea celor mai bune măsuri, pentru că altfel multe dintre măsuri sunt luate fie că știm că le-au luat și alții, fie că ne întrebăm ce-am mai putea face, dar nu avem un suport deosebit ca argument puternic pentru toate măsurile pe care le luăm.”, a mai precizat Robu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Primarul în exercițiu mai spune și că a fost informat de prefectul de Timiș cu privire la petrecerea care s-a ținut în weekend, în clubul Epic din Timișoara,  fără respectarea restricțiilor în vigoare, și că i-a pus la dispoziție personalul din primărie care se ocupă de emiterea autorizațiilor. Aceste persoane ar urma să participe la controalele care se fac în echipă de reprezentanții statului.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/