Nicolae Robu prezintă o nouă parcare de cartier finalizată la Timișoara. „Garajiada va continua, până când și ultimul garaj va dispărea din oraș”

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat pe pagina sa de Facebook că o nouă parcare de cartier, cu 85 de locuri, a fost finalizată. Aceasta se află în partea de nord a oraşului, în cartierul Lipovei. Edilul a prezentat o imagine de ansamblu cu lucrarea finalizată, dar şi o descriere a ei. Locaţia era plină de garaje, iar acum a suferit o transformare totală.

„Până nu demult, aici era plin de garaje. Începând de astăzi, sunt 85 de locuri de parcare civilizate, precum și alei la toate intrările în blocuri. Spațiul din stânga, plan apropiat, pe care acum – ca și dintotdeauna, de fapt – staționează mașini, va fi amenajat, în perioada următoare, ca loc de joacă. În stânga, plan îndepărtat, nesurprins în imagine, este un platou de beton, readus recent în patrimoniul Primăriei, în locul căruia va fi amenajat un teren de sport trivalent, de minifotbal, baschet și handbal. Înspre blocuri, de jur împrejur, se vor amenaja spații verzi, se vor planta o mulțime de copaci și se vor monta o mulțime de bănci”, a scris Nicolae Robu.

Primarul a mai spus că demersul de demolare a garajelor va continua până când vor dispărea toate din oraş şi vor face loc amenajărilor frumoase şi funcţionale. „P.S. Garajiada va continua, până când și ultimul garaj va dispărea din oraș!”, a adăugat Nicolae Robu.