Nicolae Robu, furios pe USR, contracandidaţi şi presă: „Nu mă mai folosiți!”

În stilul său caracteristic, Nicolae Robu e furios şi lansează atacuri spre cei din USR, despre care spune că îl calomniază, dar și spre cei care se folosesc de notorietatea lui pentru a se face cunoscuţi. Nici presa nu a scăpat nici de această dată, la care edilul face apel să nu-i mai asocieze numele cu „diverşi X-şi”. Robu se simte folosit şi o spune răspicat.

După ce ieri, la conferinţa de presă susţinută la sediul PNL Timiş, Nicolae Robu a susţinut că este calomniat de USR mai puternic decât de cei de la PSD şi că cele două partide au făcut un blat împotriva administraţiei liberale, atacurile primarului Timişoarei continuă şi în mediul online. Primii „certaţi” sunt cei de la USR.

„Constatând, o dată în plus, că USR Timiș perseverează în a avea drept singură linie de conduită politică, atacarea mea prin calomniere grosolană, am explicat, în conferința de presă de ieri, că cei ce fac așa ceva întotdeauna sunt sancționați de alegători, pt că aceștia nu pot trece cu vederea desconsiderarea inteligenței lor. Am adăugat că eu n-o să fac ca ei, la reciprocitate, din respect pentru membrii și simpatizanții USR de bună credință care tocmai astfel fiind și-au pus speranța că noul e implicit și bun. Își vor da seama -cei ce încă nu și-au dat- că nu e deloc așa, dar eu le respect opțiunea, speranța, îi respect pe domniile lor”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

„Nu o să mă refer la niciun candidat, nici azi, nici mâine, nicicând”

Primarul a făcut referire şi la contracandidaţi despre care spune că nu-l interesează şi că cele mai multe partide nici nu i-au stabilit încă. „Ei bine, o spun răspicat: în ceea ce am spus ieri nu m-am referit la niciun <contracandidat> al meu la funcţia de primar şi nici nu o să mă refer vreodată, nici azi, nici mâine, nicicând. De altfel, nici nu știu cine îmi vor fi contracandidații, pt că, după câte am fost informat, pe de o parte, majoritatea partidelor nu și i-au desemnat, iar pe de altă parte, în jurul celor câteva nume lansate pe piață au apărut controverse în interiorul forțelor politice în cauză, văzându-se diversele sondaje care au început să apară și mai ales văzându-le prestațiile. Mai precis: nici nu știu și nici nu mă interesează cine îmi vor fi contracandidați”, continuă Robu.

Nici jurnaliştii nu scapă. Uşor arogant, Robu cere presei să nu-l mai asocieze imaginea cu anumiţi „X-şi” pentru a le creşte notorietatea şi îşi încheie postarea printr-o exclamaţie specifică: „Nu mă mai folosiţi”.

„Cer presei să nu mai afirme că eu am dat replică lui X, asociind Diverşi X-şi cu numele meu. Eu știu că asta-i comanda mercantilă, comandă orchestrată de acea celebră firmă de consultanță și promovare cu nume ce începe cu P -foarte scumpă firmă, am aflat și valoarea contractului său!- și anume: să se asocieze la maximum numele X-șilor cu numele meu, pentru a li se crește notorietatea. Eu n-o să dau replica niciodată niciunui X. În concluzie, nu mai folosiţi! Vă rog!”, încheie Robu.

1000x100 (5)