Cristian Moș, desemnat oficial candidat la șefia CJ Timiș! USR are și lista de consilieri județeni

untitled design set 970x90 px

185 – acesta este numărul voturilor cu care Cristian Moș a ieșit câștigător în cursa internă a USR pentru poziția de candidat la șefia Consiliului Județean Timiș.

Numărătoarea care a avut loc astăzi l-a clasat pe Moș pe primul loc după ce membrii USR au ales. Pe locul doi s-a clasat Alexandru Cadar cu 46, iar cel de-al treilea candidat, Adrian Marcu, a obținut doar cinci voturi. „Schimbarea clasei politice începe în Timiș. Vrem să schimbăm ce s-a întâmplat și vrem ca județul Timiș să fie primul din România. Vechea clasă politică a fost preocupată de altceva. Vrem să schimbăm complet clasa politică. Noi sperăm la nouă locuri în consiliul județean”, a spus Cristian Moș, președintele USR Timiș.

În cadrul întâlnirii organizate la Hotel Continental din Timișoara, a fost prezentată și lista inițială a potențialilor consilieri județeni. O decizie finală va fi luată însă împreună cu partidul PLUS. Asta pentru că există deja discuții avansate la nivel național cu privire la formarea Alianței USR-PLUS și prezentarea unei liste finale comune.

Pe listă apar: Viviana Țecu, cea care ocupă locul al doilea, absolventă a Facultății de Jurnalism, Călin Badiu – IT-ist, Petre Mihaieș, aviator și antreprenor, Laura Boldovici, Raoul Trifan, Alexandru Cadar, Vlad Șendroiu, Zoltan Nemeth – avocat și Sorin Șipoș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/