Dumitru Matei a bătut palma din nou cu Ion Mocioalcă. „Pentru Caransebeș e varianta câștigătoare”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Organizația ALDE Caransebeș și-a decis soarta pentru alegerile locale din acest an. Conducerea organizației locale a renunțat la ALDE și a făcut pasul către o altă organizație în formare care și-a pregătit proiectul pentru Primăria Caransebeș.

Dumitru Matei și Marian Corduneanu au semnat adeziunea pentru Pro România Caransebeș, organizație condusă de Bebe Pasere. Alături de conducerea ALDE au plecat și 90% din membrii organizației, ne-a informat Marian Corduneanu, care a îndeplinit funcția de președinte executiv ALDE Caransebeș.

Aproape întreaga organizație ALDE Caransebeș s-a alăturat lui Bebe Pasere, președintele Pro România Caransebeș și proiectelor pe care acesta le are în derulare”, ne-a declarat Marian Corduneanu.

La finalul semnării adeziunilor, Bebe Pasere s-a declarat bucuros că a reușit să convingă persoane din afara formațiunii pe care o conduce că are proiecte care merită susținute și pentru care merită să te implici politic.

Din punctul meu de vedere, Pro România este cel mai consecvent partid din tot spectrul politic românesc. Este partidul care a comunicat încă de la constituire care este viziunea sa pentru România și poziția față de competitorii de pe scena politică și care nu s-a abătut de la acestea indiferent de evoluțiile politice și electorale. Acesta este motivul pentru care oameni care au mai activat în politică aleg să ni se alăture, ei știind că pe termen mediu și lung numai aceasta poate fi varianta câștigătoare”, ne-a declarat președintele Pro România Caransebeș.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/