Marius Craina vrea să obțină cheia Primăriei Timișoara! Victor Ponta: „Cred că este singurul contracandidat cu șanse”

Marius Craina este propunerea Pro România la funcția de primar al orașului de pe Bega. Victor Ponta a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că este un candidat pe care l-au vrut mai multe partide.

Fostul manager al Spitalului Județean din Timișoara a ales! Pro România este partidul pe care îl va reprezenta în cursa pentru funcția de primar al Timișoarei. Marius Craina a fost susținut în trecut de PSD pentru aceeași poziție și tot același partid l-a sprijinit în obținerea funcției de director al unității sanitare. Victor Ponta a spus că nu este singurul care i-a propus lui Craina să candideze.

„Mă bucur foarte mult că domnul dr. Marius Craina a hotărât să intre într-o bătălie în care cred că era mare nevoie de el. Mă bucur foarte tare că un om care a condus un spital regional cu 3.700 de oameni, cu probleme 24 din 24 este dispus, își dorește și are pregătirea necesară să intre în bătălia pentru un oraș atât de important cum este Timișoara. Este un candidat pe care l-au dorit mai multe partide. Dincolo de calitățile fotbalistice galactice ale domnului Robu, Timișoara are potențial și cred că Marius Crina poate să îl valorificie. USR-iștii sunt buni la criticat, nu sunt cu faptele. Cred că este singurul contracandidat cu șanse”, a spus Victor Ponta.

Marius Craina are o experiență de aproape trei decenii in sistemul medical. A fost director medical al Spitalului Județean în perioada 2007-2009 și manager al unității sanitare din 2014 până în 2019. Nou membru în Pro România, Craina spune că vrea să aducă spiritul de echipă în Primăria Timișoara și să pună pe picioare orașul de pe Bega.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Cred că principalul lucru pe care l-am învățat și cu care am plecat din Spitalul Județean a fost legat de colaborarea cu oamenii, de a face o echipă. Acest lucru vreau să îl transfer și la Primăria Timișoara. (…) În urmă cu câteva luni am cunoscut un om care a adus vorba și cu privire la candidatura la primărie și m-a întrebat dacă aș dori. M-am gândit foarte mult și în urma unei discuții pe care am avut-o ieri cu domnul președinte sunt convins că alternativa Pro România este alternativa câștigătoare pentru municipiul Timișoara. Oameni de calitate, oameni de caracter, oameni puternici care doresc să intre în teren și să câștige meciul. Este o onoare pentru mine, dar este și o responsabilitate uriașă în primul rând pentru cetățeni. Vrem un oraș curat, frumoas, prosper, elegant, vrem să punem Timișoara pe picioare”, a spus Marius Craina.

În cadrul conferinței de presă, Victor Ponta a spus că pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș este propus Adrian Pau.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/