Problema oamenilor străzii are rezolvare. Nicolae Robu: „Asta a fost contribuția noastră la gestiunea homeleșilor”

Cuib de vise 1000x100

Nicolae Robu a anunțat în conferința săptămânală desfășurată online că problema oamenilor fără adăpost a fost rezolvată. Conform spuselor primarului, Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a reunit ieri și a luat hotărârea de a oferi spațiu special oamenilor fără adăpost în Liceul Auto, hotărâre care are verde și din partea ISU Timiș și DSP Timiș.

Nicolae Robu spune că au fost pregătite spațiile corespunzător în incinta Liceului Auto. Astfel, sala de sport a liceului urmează să fie atribuită spațiului de dormit, iar cantina liceului va servi drept sală de mese și un mic spațiu izolat va fi destinat pentru înregistrarea și trierea celor aduși de pe străzi.

publicitate si promovare in ziar

„Asta a fost contribuția noastră la gestiunea homleșilor. Problema e rezolvată acum! Nu avem voie să îi punem la comun cu cei contaminați, mai ales că mulți dintre ei probabil suferă și de boli cronice. Este o problemă sensibilă, dar și acești oameni sunt parte a societății noastre”, a declarat Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01