UPDATE. Comuna Sacoșu Turcesc s-ar putea închide zilele viitoare! „Mingea este la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă”

Adrian Gabriel Koller, primarul comunei Sacoşu Turcesc, a afirmat că este probabil ca în zilele următoare Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă să ia decizia închiderii comunei dacă se înmulţesc numărul de persoane infectate cu coronavirus. „Mingea este la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă”, afirmă primarul.

„Astăzi a avut loc şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Se discută la nivel de judeţ. S-ar putea ca în următoarele zile, dacă se înmulţesc numărul de cazuri, să se închidă comuna. Dar încă nu ştiu, mingea este la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Eu cred că dacă vor creşte numărul de depistări pozitive în mod normal ar trebui să se închidă comuna şi să intre doar maşinile cu alimente, medicii, eventual preotul, dacă e nevoie, şi doar persoanele care sunt necesare în comună”, a precizat Adrian Gabriel Koller, primarul comunei Sacoşu Tucesc, pentru Express de Banat.

În momentul de faţă sunt şapte cazuri depistate pozitiv în comună şi un deces astăzi, la o persoană de 73 de ani, care a murit la Spitalul „Victor Babeş” din Timișoara. Din personalul Primăriei Sacoșu Turcesc sunt infectate două persoane.

UPDATE, ora 19.00

Autoritățile anunță că localitatea Sacoșu Turcesc a fost închisă. Deocamdată, satele aparținătoare nu sunt afectate de măsura impusă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

CITEȘTE ȘI: Primăria din Sacoșu Turcesc, județul Timiș, închisă! Doi angajați, diagnosticați cu COVID-19

Sursa foto: Banatul Azi