Nicolae Georgevici, transportat cu elicopterul SMURD la Timișoara! Garsoniera sa a sărit în aer! (FOTO)

Un bărbat de 75 de ani a fost rănit şi transportat de urgență la Spitalul Clinic din Timişoara după ce garsoniera sa de pe Aleea Tineretului din Reșița a sărit în aer. Nu e vorba de un bărbat oarecare, ci de Nicolae Georgevici, fost fotbalist al Reșiței și antrenor al juniorilor din Valea Domanului.

O puternică explozie a avut loc astăzi pe Aleea Tineretului din cartierul Govândari al Reşiţei. Martorii povestesc că, iniţial, au simţit o zguduitură puternică, după care au auzit o bubuitură înfundată. Toate uşile şi ferestrele apartamentului de la etajul 1 au fost smulse din balamale şi aruncate afară. Explozia a fost provocată, cel mai probabil, de un aragaz care avea scăpări de gaz. Nicolae Georgevici, recent venit din Canada, a fost ars. Alimentarea cu energie electrică şi gaz a fost întreruptă temporar, la fel şi circulaţia ascensoarelor.

„Pacientul este rănit, dar conştient şi colaborează, are arsuri pe 10 la sută din suprafaţa corpului, în special în zona feţei şi membrelor superioare. Este investigat pentru a se vedea dacă nu cumva are şi arsuri de căi respiratorii. Va fi transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă din Timişoara”, ne-a declarat Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.