EXCLUSIV. E lefter?! Stepanescu a vândut mașina fiicei sale și a pus banii la dispoziția DNA!

Fostul primar al Reșiței pare să fi investit aproape tot ce a agonisit, licit sau ilicit, în vila sa din Timișoara, iar acum e nevoit să vândă din bunurile copiilor pentru a putea returna șpăgile dovedite de DNA!

Procurorii DNA au vorbit despre opulență, despre un lux greu de imaginat după ce i-au percheziționat vila lui Mihai Stepanescu. Fostul edil a recunoscut chiar el că are mobilă luxoasă în acea casă. Avocatul său, profesorul Viorel Pașca, a ținut însă să facă anumite precizări în sala de judecată pentru a nu se înțelege cumva că toată averea familiei Stepanescu a fost construită prin metode ilicite. Imobilul despre care reprezentanții Ministerului Public susţin că este exorbitant, a explicat Pașca, a fost construit în anul 2003, înainte ca Stepanescu să ocupe funcţia de primar, din sume de bani provenite din familie, de la părinţii soţiei sale, care lucrează o suprafaţă de peste 200 de hectare.

Pe de altă parte, avocatul fostului edil al Reșiței a arătat că acesta a pus la dispoziţia organelor de urmărire penală suma de 700 de euro, care provine din vânzarea vehiculului fiicei sale, bani care vor rămâne la dispoziţia organelor de urmărire penală în vederea confiscării!