Nicolae Georgevici este intubat, în stare gravă, dar stabil!

Explozia produsă miercuri în garsoniera sa de pe Aleea Tineretului din Reşiţa l-a afectat serios pe fostul fundaş al Metalului și antrenor al juniorilor din Valea Domanului.

Potrivit medicilor, starea sa nu este una în afara oricărui pericol, deşi are arsuri pe numai 10 la sută din suprafaţa corpului. „Pacientul este la noi pe secţie, a fost adus de urgenţă, este intubat şi ventilat mecanic, dar este stabil”, spune dr. Tiberiu Kiss, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Regional de Urgenţă din Timişoara.

Procurorii cercetează şi ei modul producerii exploziei: La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa s-a constituit un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Din primele constatări a rezultat că explozia s-a produs din cauza scurgerilor de gaze ca urmare a folosirii necorespunzătoare a aragazului. În cauză se efectuează cercetări de către organele poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare”, transmite procurorul Maria Izdrugă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.