Nicolae Borteş, noul şef al Poliţiei Caransebeş

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost împuterniciţi noi adjuncţi după ce comisarul-şef Borteş, adjunctul şefului inspectoratului, a ales să preia comanda Poliţiei din Caransebeş.

 

Nicolae Borteş a fost eliberat din funcţie din motive neimputabile, fiind numit şef al Poliţiei Municipiului Caransebeş, informează Ancuţa Cărbunaru, reprezentantul IPJ Caraş-Severin.

Prin dispoziţii ale Inspectorului general al Poliţiei Române, în conducerea inspectoratului de poliţie au fost împuterniciţi Mihai Moatăr şi Viorel Avram. „Comisar-şef de poliţie Mihai Moatăr, şef birou combaterea infracţiunilor contra patrimoniului din Serviciul de Investigaţii Criminale, este împuternicit adjunct al şefului inspectoratului cu atribuţii pe linie de investigaţii criminale. Comisar şef de poliţie Avram Viorel, şef birou ordine publică la Poliţia Municipiului Reşiţa, este împuternicit adjunct al şefului inspectoratului cu atribuţii pe linie de ordine şi siguranţă publică”, se arată într-un comunicat primit la redacţie.

banner 1000 x 100 hd