GALERIE FOTO Polițiștii și motocicliștii și-au dat sângele pentru binele oamenilor!

Reprezentanții poliției rutiere, alături de cei de la Guerrilla Motors și reprezentanții Casei de Cultură a Studenților Reșița au invadat holurile de la Centrul de Transfuzie Sanguină într-o acțiune complexă cu două obiective principale.

Motocicliștii, polițiștii și studenții au făcut front comun și au donat sânge atât pentru a ajuta oamenii aflați la nevoie, cât și pentru a trage un semnal de alarmă în rândul populației destul de egoistă și rezervată în ceea ce privește donarea propriului sânge. „Dorim să conștientizăm șoferii, motocicliștii și chiar pietonii că donarea de sânge ar ajuta la salvarea multor vieți. Chiar acum am aflat că are nevoie de sânge o pacientă de la secția de oncologie, și o parte din cantitatea donată va ajunge la ea”, declară Alex Chetan, vicepreședintele Guerrilla Motors Reșița.

Suntem conștienți că a dona sânge înseamnă salvarea unei vieți, așa că dacă este nevoie am răspuns pozitiv inițiativei avute de prietenii și colaboratorii noștri de la Guerrilla Motors. Am considerat că e frumos din partea noastră să ne alăturăm și noi acestei acțiuni”, precizează comisarul șef Decebal Davidoiu, șeful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Bonurile primite pentru donarea de sânge vor contura și mai bine altruismul acțiunii de astăzi: vor fi folosite spre a achiziționa mâncare și jucării pentru copiii din Centrul de Plasament Tabita Bocșa. „Am venit aici pentru a salva niște vieți în primul rând. Mai apoi, cu bonurile pe care le vom primi, în valoare de 60 de lei, din câte am înțeles, vom merge la un centru caritabil din Bocșa și vom ajuta niște copii orfani”, explică Teodor Muntean, din partea Guerrilla Motors Reșița.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157632978722314″]

banner 1000 x 100 hd