Nicolae Beg, despre actuala coaliție de guvernare: „Cei mai serioși sunt cei de la UDMR!”

untitled design set 970x90 px

În opinia lui Nicolae Beg, primarul comunei Marga, cel care este și președintele Asociației Comunelor – Filiala Caraș-Severin, cea mai serioasă formațiune politică din actuala coaliție de guvernare este UDMR.

Pentru mulți primari cărășeni, vestea epuizării fondurilor alocate pentru acest an Programului Național de Dezvoltare Locală a picat ca un trăsnet, în condițiile în care se văd nevoiți acum să-și sisteze lucrările derulate prin acest program.

În acest context, Nicolae Beg, primar al comunei Marga și președinte al Asociației Comunelor – Filiala Caraș-Severin, a răbufnit zilele trecute și a făcut o serie de remarci la adresa actualei coaliții de guvernare. Beg este de părere că cei mai serioși sunt reprezentanții Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) și consideră că fără ei lucrurile ar fi stat mult mai rău decât se prezintă acum.

Toată ziua mă uit la televizor și nu văd decât că duduie economia, că avem creștere economică care nu se mai oprește, după care ne mirăm că nu mai avem bani de finanțări. Păi unde se duc toți acești bani din creșterile astea economice, din moment ce noi nu mai avem bani pentru PNDL?! Vă spun eu, sunt baliverne și constat pe zi ce trece că cei mai serioși dintre cei care sunt acum la guvernare sunt cei de la UDMR. Chiar am fost, de curând, în audiență la domnul ministru Cseke Attila și vă spun că dânsul este un om deosebit. Dacă UDMR nu era la guvernare, era și mai rău decât este acum.”, spune președintele Asociației Comunelor – Filiala Caraș-Severin.

Beg merge și mai departe cu declarațiile, considerând iresponsabilă propunerea co-președintelui USR PLUS, Dan Barna, de a elimina adresa de domiciliu de pe cărțile de identitate. „E păcat, căci PNL va pierde cel mai mult și va pierde pe mâna celor de la USR care sunt sub orice critică! Și nu știu cum de acceptă toate tâmpeniile astea! Nu vedeți dumneavoastră, educație sexuală în școli, oameni buni, unde trăim, și nu numai asta. Și propunerea de a scoate domiciliul din buletin. Păi te oprește Poliția și îți dă amendă, și unde ți-o trimite?! Păi de asta nu pot sta ei liniștiți, din cauza domiciliului de pe buletin, în rest avem toate lucrurile puse la punct în țara asta!”, a subliniat Nicolae Beg.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/