Niciun suspect, nicio măsură preventivă în dosarul crimei din pădurea de la Secu!

Polițiștii lucrează zi și noapte sub coordonarea procurorului, de mai bine de trei săptămâni, dar deocamdată nimeni nu e pus oficial sub acuzare!

Aproape opt ore au scotocit ieri anchetatorii casa lui Călin Blidariu și o garsonieră în care sora sa, Ana Maria Suru, stătea când venea din Italia, pentru a găsi probe și indicii care să-i conducă spre criminal. Au mai făcut asta imediat după descoperirea cadavrului. Călin Blidariu a fost din nou foarte cooperant și nici măcar nu și-a deranjat avocatul să-l cheme pentru a-l asista la percheziție. „Am fost anunțat ieri dimineață de către mama clientului meu că la domiciliul acestuia ar fi percheziții efectuate de către Poliție. Cu siguranță, fiind un dosar de omor deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, urmărirea fiind începută referitor la faptă, pot să efectueze percheziții la orice domiciu cred de cuviință, care ar avea legătură cu această faptă. Organele de urmărire penală nu ne-au comunicat nouă ce viza această percheziție, dar cu siguranță la acest lucru se referă din câte înțeleg eu. Oricum se va încheia un proces-verbal în momentul în care se va termina percheziția. Procesul verbal va fi înmânat clientului meu unde se vor spune ce bunuri au ridicate, dacă au fost ridicate probe, precum și orice acte au fost ridicate. Discutând cu clientul meu, mi-a spus că nu avea rost să mă anunțe pe mine întrucât percheziția a început la ora 6 dimineață, oră la care eu dormeam și nu era nevoie de prezența mea la acest domiciliu. Tot el mi-a spus că are în continuare calitate de martor în dosar, nu a fost luată nicio măsură, să spun așa, preventivă referitor la el și nu a fost chemat la audieri în momentul de față”, a declarat pentru expressdebanat.ro avocatul Cosmin Bolosin.

Acesta a ținut să precizeze că, urmărirea penală fiind nepublică, nu are acces la dosar și nu cunoaște absolut nimic din ceea ce organele de cercetare penală au adunat până în prezent. „Mi-au spus că 99% e vorba de infracțiune de omor în prezentul dosar”, a mai spus Bolosin.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

CITEȘTE ȘI:

NEWS ALERT. Noi percheziții în cazul crimei de la Secu! Oamenii legii s-au întors în casa fratelui Anei! [VIDEO]

Ordin de protecție pentru martorul-cheie în dosarul crimei din pădurea de la Secu! „Nu-și simte viața pusă în pericol!”

INCENDIAR. „Poliția nu caută criminalul, Poliția îmi caută mie probe! Concubina mea a fost amenințată că va fi arestată!”

INCENDIAR. Moartea violentă a Anei, ultimul episod dintr-un thriller-horror?! Scenariul e cutremurător, fratele tinerei joacă rolul principal!

Detalii cutremurătoare! Scenariul șocant al morții tinerei din Reșița!

banner 970 x 250