INCENDIAR. „Poliția nu caută criminalul, Poliția îmi caută mie probe! Concubina mea a fost amenințată că va fi arestată!”

Călin Blidariu, fratele Anei, tânăra ucisă și descoperită în urmă cu două săptămâni în pădurea de la Secu, îi întoarce pe anchetatori de pe toate pistele care duc la el! Neoficial, e principalul suspect, dar Călin prezintă o mulțime de probe care să-i dovedească nevinovăția!

Anamaria Suru a fost ucisă, medicul legist nu a lăsat loc de vreo îndoială. Cu toate acestea, depresia pe care tânăra o avea din cauza unor neîmpliniri sentimentale i-a determinat pe membrii familiei să insiste pe varianta sinuciderii. Mai ales că alte scenarii, viol, tâlhărie, au fost excluse. Pe parcurs și familia a început să admită că Ana ar fi putut fi victima unei crime. Doar că nimeni nu acceptă că fratele ei, Călin, știe ceva, că e implicat în vreun fel în moartea violentă a Anei. Faptul că în anturajul său se vorbește despre mai multe povești de dragoste pe care le-a trăit și care s-au sfârșit cu violență este unul din motivele pentru care în aceste două săptămâni i s-a cerut să răspundă la tot felul de întrebări. Călin Blidariu a răspuns la toate, a solicitat și a trecut testul poligraf și consideră că anchetatorii sunt pe o pistă total greșită. „Părerea mea este că Poliția nu caută criminalul, Poliția îmi caută mie probe! Asta cred eu. Nu am experiență în domeniu, dar asta cred eu. E cea mai apropiată pistă pentru ei și în modul acesta pot rezolva cel mai ușor. Nu mă simt frustrat pentru că mi s-au luat probe din casă, de pe mâini, mă simt frustrat că mi se întâmplă toate astea când e vorba de sora mea, pentru că nimeni nu știe ce relație am avut noi”, a mărturisit Călin Blidariu pentru expressdebanat.ro.

CITEȘTE ȘI: INCENDIAR. Moartea violentă a Anei, ultimul episod dintr-un thriller-horror?! Scenariul e cutremurător, fratele tinerei joacă rolul principal!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Acesta a vorbit totodată și despre presiunile care se fac pe concubina sa, Raluca. Referitor la ordinul de protecție solicitat de aceasta, Călin Blidariu susține că nu este voința femeii, ci a anchetatorilor. „Am apucat să vorbesc foarte puțin cu ea înainte de a intra în sala de judecată și mi-a spus că i-au spus de la Poliție că o arestează. După ce am găsit-o pe Anamaria am fost audiați și eu, și ea. A spus și în sala de judecată ce mi-a spus mie, a confirmat și ea că i s-a sugerat de la Poliție să ceară ordin de protecție”, a mai afirmat fratele Anei.

Asistat de avocatul Cosmin Bolosin, Călin Blidariu mărturisește tot despre crima din pădurea de la Secu! Interviu incendiar, în redacția Express de Banat, astăzi, de la ora 20.00!

banner 970 x 250