Detalii cutremurătoare! Scenariul șocant al morții tinerei din Reșița!

Cazul tinerei găsită decedată în pădurea de la Secu ridică o serie de semne de întrebare. Crimă sau sinucidere? Primele informații ieșite la iveală adâncesc misterul! 


Femeia de 29 de ani găsită ieri într-o pădure de la marginea Reșiței se numește Ana Cătălina Suru. Tânăra locuia în Italia și venise de câteva zile în țară. Alarma s-ar fi dat vineri, pe motiv că Ana a plecat de acasă joi cu mașina și nimeni nu mai știe nimic de ea. Trupul ei a fost găsit ieri, pe un drum forestier, cu fața în jos, aparent cu o lovitură în zona capului, dar și cu tăieturi la mâini. S-a vehiculat ideea sinuciderii, înaintată de fratele fetei, care ar fi anunțat că Ana ar fi plecat de acasă cu intenția de a-și lua viața. Asta deși, potrivit unor informații neoficiale, leziunile nu ar fi fost cauzatoare de moarte.

leader board 728 x 90 px

Surse din anchetă spun că alta ar fi cauza morții. Ana ar fi fost bătută crunt, organele ei interne fiind puternic afectate din cauza loviturilor, ceea ce ar fi condus la deces. Rămâne de văzut dacă acest aspect va fi confirmat oficial de legiști.

CITEȘTE ȘI: Crimă într-o pădure de la marginea Reșiței! Cadavrul unei tinere, găsit pe un drum forestier!