Fără speculații politice! Firma lui Crina a câștigat pe merit contractul cu Primăria Gârnic!

Aproape 4 milioane de lei vor fi investiți în modernizarea străzilor din Padina Matei și a altui tronson din comuna Gârnic. Firma câștigătoare este SC Speed Prod SRL, a lui Ioan Crina, consilier județean PSD. Primarul social-democrat Nicolae Tismănariu dă asigurări că politica nu are nicio legătură.

Firma consilierului județean PSD Ioan Crina, SC Speed Prod SRL, a semnat contractul de executare a lucrării „Modernizare străzi în comuna Gârnic”, un proiect susținut de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Proiectul, în valoare de aproape 4 milioane de lei, prevede modernizarea străzilor din localitatea Padina Matei, precum și modernizarea unei străzi din comuna Gârnic, termenul de execuție a lucrărilor fiind de 6 luni de la ordinul dat în acest sens.

Primarul comunei Gârnic, Nicolae Tismănariu, nu se teme de discuțiile cârcotașilor, cauzate de împărtășirea aceleiași convingeri politice cu Ioan Crina (ideologia Partidului Social Democrat) și clarifică pentru expressdebanat.ro: „Pe mine nu mă deranjează ce o să zică unul și altul. Eu am avut licitația. În cadrul licitației, au participat patru firme, iar câștigătoare a fost o firmă din Caransebeș, firmă care nu s-a mai prezentat pentru a semna contractul, motiv pentru care a trebuit să dau al doilea câștigător. Deci nu a fost vorba de nicio preferință politică aici”.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)