NEWS ALERT. Vela către liberalii din Caraș-Severin: „De azi, trebuie să tratați PMP ca pe un partener!”

Marcel Vela și Ionuț Popovici se întâlnesc în această seară pentru a definitiva tratativele dintre PNL și PMP în Caraș-Severin pentru formarea majorităților în consiliile locale și pentru alegerea viceprimarilor!

Liderul PNL Caraș-Severin le-a cerut liberalilor, în urmă cu puțin timp, la Băile Herculane, să uite de toate disputele pe care le-au avut cu Ionuț Popovici și PMP. De astăzi, oficial, sunt parteneri într-o alianță politică de dreapta!

„Vom face o alianță cu PMP. Unde avem nevoie de majorități, PMP este obligat, în baza acestui protocol, să susțină candidații PNL. Așa cum facem și noi unde PMP poate să-și susțină viceprimar. De exemplu, la Herculane, am vorbit deja și cu domnul Tomac, cu Cristian Miclău, să unim dreapta. Este o decizie politică asumată și trebuie să ne conformăm. Știu că unii au rețineri față de atacurile incorecte pe care PMP le-a făcut de-a lungul timpului la adresa colegilor noștri, dar trebuie să privim în viitor”, le-a transmis Vela aleșilor locali liberali și liderilor partidului.

leader board 728 x 90 px