NEWS ALERT. Dunca l-a reevaluat pe Isac! Îl ia cu el în birou!

Schimbări de ultimă oră în echipa lui Romeo Dunca la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin! În urmă cu doar câteva minute, liberalul și-a anunțat colegii că s-a răzgândit în privința lui Marius Isac.

Era deja anunțat că Romeo Dunca îi va avea alături, din postura de vicepreședinți, pe liberalii Marius Isac și Ovidiu Rădoi. La această oră, la Herculane, aleșii locali ai PNL și conducerea partidului stabilesc ce majorități se fac în localitățile în care PNL nu a câștigat la fel de categoric ca la Reșița sau unde chiar a pierdut, dar are șanse la funcția de viceprimar, împart funcții și stabilesc strategia pentru alegerile parlamentare. Cu această ocazie, Romeo Dunca și-a anunțat colegii că s-a răzgândit în privința vicepreședinților Consiliului Județean. Cel anunțat de la bun început ca urmând a fi mâna sa dreaptă, Marius Isac, a fost propus astăzi chiar de Dunca pentru a deveni consilierul său personal. Vicepreședinte l-a preferat pe Dan Stan. Celălalt post de vice îi rămâne lui Ovidiu Rădoi. Tot consilier personal al președintelui va fi și Coco Galescu.

Propunerea lui Dunca a fost supusă la vot de președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, aceasta fiind votată în unanimitate.

leader board 728 x 90 px

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte de la întâlnirea liberalilor de la Băile Herculane!